Caută
  • Prima gura de aer

ANDREI (27 Mai 2018)

My 3rd son will carry my name! (Andrei Trifan)

Dragul meu Andrei, sa stii ca deja imi esti drag! Se spune ca bebelusii isi aleg singuri familiile, iar daca este intradevar adevarat ceea ce se spune, sa stii ca tu ai ales o familie extraordinara! Ma bucur ca am avut ocazia sa ii cunosc pe parintii tai, Ralu si Andrei, doi oameni extraordinari, oameni care si-au pus anumite teluri in viata si pe care, zic eu, au reusit sa le atinga si chiar sa le depaseasca.

Ceea ce ma impresioneaza insa pe mine cel mai mult la ei este dragostea cu care isi ingrijesc familia si modul minunat in care isi cresc copiii. Fratii tai mai mari sunt minunati, au o relatie frumoasa si sunt sigura ca o sa te integreze si pe tine foarte frumos in viata lor.

Tu, Andrei, ai venit pe lume intr-o zi de duminica, 27 mai, o zi cu mult soare! Te-a asteptat o mamica foarte emotionata si un tatic foarte stapan pe situatie. Am asistat la multe nasteri, insa pot spune ca pe a ta asteptam cu nerabdare sa o fotografiez. Asa ca, dupa o ora de povesti, mamica ta a fost dusa in sala de operatie, iar dupa cateva minute ai venit pe lume tu, un pufos de 4150 gr si 54 de centimetri.

Bineinteles ca ai luat primul 10 din viata ta! Eram uimita cat de tare semanai la nastere cu fratele tau Matei, era incredibila asemanarea! Dupa ce ai fost dus la mami la pupacit l-ai cunoscut si pe tati, iar dupa doua ore ai fost adus inapoi la mami pentru prima portie de laptic.

Marti i-ai cunoscut pe fratii tai si pot spune ca a fost un moment unic. Fericirea si emotia pluteau prin aer si eu ma regaseam din nou implinita pentru ca am ajuns sa fiu partasa la asa ceva. Mihai, fratele tau mijlociu s-a prezentat in felul urmator: “Eu Mihai”. Dupa ce ai fost admirat si acceptat de catre fratiorii tai ai primit si multi pupici!

Ralu, Andrei, Matei, Mihai si Andrei sa fiti sanatosi si sa ramaneti tot la fel de buni!

Va imbratisez pe toti cu mult drag!

Deni


0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate